OM OSS / KONTAKT

Företaget grundades 1979 av  Michael Karlsson och Ingemar Brandt. Det började med verkstad men byggnationen av lackeringsutrymmen påbörjades strax därefter. Lackeringsanläggningen är komplett för lackering av diverse fordon, stora som små.  År 2012 byggdes den nya moderna verkstaden, där det utförs service och reparationer av allt från bilar, traktorer och jordbruksmaskiner till motorsågar och andra trädgårdsmaskiner. Det byggdes även till en stor butik med STIHL motorsågar, röjsågar, skyddskläder m.m.,  VIKING gräsklippare samt övriga trädgårdsmaskiner. Vi erbjuder även ett stort utbud av reservdelar, tillbehör och kemikalier m.m.


Januari 2013 slutade Ingemar och Niklas Karlsson började som ny reparatör.

Vi har över 40 års erfarenhet av billackering och reparationer. Vår verkstad är belägen i Österfärnebo i södra delen av gästrikland.


Augusti 2021 slutar Niklas Karlsson som reparatör och vi har dragit ned på verksamheten och slutat med service och reparationer på motorfordon. 


MILJÖ

Vi har sedan 2005 använt vattenbaserade billacker samt övriga LE produkter i vårt lacksystem. Vi strävar efter att använda produkter som har så lite miljöpåverkan som möjligt. Avfall från lackering och verkstad sorteras och lämnas för återvinning så långt det är möjligt.


Sista dagen vi har öppet är 22/12-23.


SMS nr: 070 517 31 31


Mejladress: info@hagabilolack.se